Kalusto / Pyöräteline

Pyöräteline / Thule EasyFold XT 2


Thule EasyFold XT 2 - Täydellinen Polkupyöräteline Matkallesi!

Etsitkö luotettavaa ja helppokäyttöistä polkupyörätelinettä seuraavaa matkaasi varten? Thule EasyFold XT 2 on täydellinen valinta! Se on suunniteltu erityisesti polkupyörien kuljetukseen autolla, ja sen avulla voit ottaa pyöräsi mukaasi minne tahansa. Thule EasyFold XT 2 tekee polkupyörien kuljettamisesta vaivatonta ja turvallista.

Miksi valita Thule EasyFold XT 2?

  • Täysin taitettava: Thule EasyFold XT 2 on täysin taitettava, mikä tekee sen säilytyksestä ja kuljetuksesta helppoa. Teline mahtuu kätevästi auton tavaratilaan, kun sitä ei käytetä.
  • Helppo asennus: Teline kiinnittyy autosi vetokoukkuun ilman erityisiä työkaluja. Voit asentaa sen muutamassa minuutissa ja olla valmis matkaan nopeasti.
  • Monipuolinen ja Kestävä: Thule EasyFold XT 2 voi kuljettaa kahta polkupyörää, yhteispainoltaan jopa 60 kg. Se sopii monenlaisille polkupyörille, mukaan lukien sähköpyörät ja maastopyörät. Teline on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää pitkään.
  • Helppo lastata: Telineen alhainen lastauskorkeus tekee pyörien kiinnittämisestä helppoa. Voit myös käyttää integroitua ajoneuvoa avustavaa ramppia, mikä tekee raskaiden pyörien nostamisesta vaivatonta.
  • Turvallisuus ja suojaus: Thule EasyFold XT 2 sisältää lukitustoiminnon, joka varmistaa, että polkupyöräsi ovat turvallisesti kiinni telineessä. Lisäksi telineessä on takavalot ja rekisterikilven paikka, mikä lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta liikenteessä.